Home / Sallandcentraal / Taalwandelingen weer van start in Olst en Wijhe

Taalwandelingen weer van start in Olst en Wijhe

REGIO – Het Taalpunt Olst-Wijhe start weer met de taalwandelingen: elke maandag en vrijdag de omgeving verkennen en ongedwongen oefenen met Nederlands spreken. In de bibliotheek mogen nog geen activiteiten worden gehouden. Redenen genoeg voor het Taalpunt Olst-Wijhe om weer taalwandelingen te organiseren. Deelnemers maken een wandeling door de omgeving en praten samen met de vrijwilligers over van alles en nog wat. Zo kan iedereen Nederlands oefenen, op een gezellige en ongedwongen manier. De taalwandelingen worden elke week gehouden vanuit Olst en Wijhe. In Olst start elke maandagmiddag om 14.00 uur een groep vanaf het station; in Wijhe elke woensdagavond om 19.00 uur vanaf de Boni. Meer informatie is te vinden op www.bibliotheeksalland.nl.

Lees ook

Natuurmomenten: Een vervelende stropdas

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.