Studenten op zoek naar inwoners Raalte die meedachten over omgevingsvisie

REGIO – Alysa Eijkelenboom, studente Urban and Regional Planning aan de Universiteit van Amsterdam, vraagt voor haar afstudeeronderzoek de hulp van inwoners van de gemeente Raalte die hebben meegedacht over de nieuwe omgevingsvisie. Samen met andere afstudeerders wil ze weten of (en hoe) het participatieproces om te komen tot de omgevingsvisie van invloed is geweest op de inhoud van de uiteindelijke visie. De studenten onderzoeken het proces in meerdere gemeenten, die hoog scoorden als het ging om burgerparticipatie en hebben daarbij ook Raalte geselecteerd. Alyssa wil dus graag een aantal inwoners spreken om hen te vragen hoe zij het participatieproces hebben ervaren. “Vanwege de huidige situatie is het vrij lastig om mensen aan te spreken op straat en om naar de verschillende gemeenten te reizen”, zo laat ze weten. En daarom dus deze oproep aan iedereen uit de gemeente die destijds heeft meegedacht over de nieuwe omgevingsvisie. Alysa verwacht dat de interviews niet langer dan een half uur duren. Neem contact op via alysa.eijkelenboom@student.uva.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.