Steven, Ilvar en Luna winnen paasactie Gastvrij Wijhe

WIJHE – Maar liefst 118 gouden paaseieren lagen de afgelopen weken in de etalages of bij de ingang van de winkels in Wijhe. Steven Noorlander (10) en Ilvar (5) en Luna Boerman (8) hadden het juiste aantal op hun wedstrijdformulier vermeld en wonnen daarmee de paasactie van Gastvrij Wijhe. De opdracht was simpel: tel de gouden eieren die tot en met woensdag 7 april in de etalages of bij de ingang van de deelnemende winkeliers lagen. De eiertelwedstrijd telde 133 deelnemers, maar alleen de drie winnaars hadden exact het juiste aantal genoteerd. De drie gelukkige winnaars ontvingen vrijdag ieder een 58 centimeter grote paashaas van chocolade.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.