Sponsorloop voor schoolplein Rietkraag geslaagd

RAALTE – Brede School de Rietkraag in Raalte hield afgelopen donderdag een sponsorloop. De opbrengst was bestemd voor het nieuwe schoolplein. Op het moment van schrijven, is de opbrengst nog niet bekend, maar directeur Rudi Logtenberg is in elk geval dik tevreden.

“Al een hele tijd zijn we bezig geweest met de voorbereidingen en het binnen halen van sponsoren voor de sponsorloop en die dag ging het echt gebeuren. Alle kinderen hebben zo ontzettend hun best gedaan; zowel door sponsoren binnen te halen als door rondjes te rennen. Ook de toppers van PW Het Nest Kinderopvang KOOS hebben sponsoren binnen gehaald en mee gerend. Wat een stoere en knappe kinderen, die peuters. We misten helaas groep 8 vanwege corona, maar ook zij zijn niet vergeten. Zij kregen allemaal persoonlijk bezoek van meneer Hans en juf Loïs, die ze een heerlijke paaslunch kwamen brengen. We zijn ongelofelijk trots op onze kinderen! We zijn heel benieuwd wat de opbrengst is, maar aan de inzet en het fanatisme zal het niet liggen!”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.