Home / Sallandcentraal / Rommelmarktroute Middel op Koningsdag

Rommelmarktroute Middel op Koningsdag

MIDDEL – Op Koningsdag, dinsdag 27 april, staat er een rommelmarkroute op het programma in Middel. Op diverse locaties staan kraampjes of zijn schuren geopend. Op internet is een route te vinden met de verschillende locaties waar de inwoners van de buurtschap hun spullen aanbieden. Uiteraard dienen de bezoekers zich aan alle coronaregels te houden. De openingstijden verschillen per locatie. Inwoners van Middel die ook op eigen terrein spulletjes willen verkopen, mogen gratis meedoen. Inmiddels zijn al zo’n vijftien adressen aangehaakt. Voor meer informatie mail naar nieuwsbrief@buurtschapmiddel.nl of zie https://tinyurl.com/koningsdagmiddel2021.
.

Lees ook

Natuurmomenten: Een vervelende stropdas

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.