Raalte steunt St. Caecilia Heeten, SVP en Heino’s Mannenkoor

RAALTE – Ook Popkoor SVP, Fanfare St. Caecilia Heeten en het Heino’s Mannenkoor mogen in verband met de coronacrisis financiële ondersteuning van de gemeente Raalte tegemoet zien. Dit om te voorkomen dat de drie culturele organisaties niet aan hun financiële verplichtingen kunnen voldoen. In totaal gaat het om 9.433 euro (1.700 euro voor Popkoor SVP; 3.373 euro voor Fanfare St. Caecilia Heeten en 4.360 euro voor het Heino’s Mannenkoor). De bijdragen worden betaald vanuit het door het Rijk beschikbaar gestelde compensatiebudget voor de cultuursector. De gemeente Raalte heeft sinds de coronacrisis in totaal elf ondersteuningsverzoeken vanuit de culturele sector ontvangen. Die zijn tot nu toe allemaal gehonoreerd. Eind vorig jaar kregen ook het Hoftheater (147.000 euro), de Coöperatie met Theater Podium Heino (5.184 euro), De Laarman in Luttenberg (13.300 euro); Heino Vocaal (1.000 euro); interkerkelijk Zang- en Gospelkoor Freedom (2.000 euro); Drumfanfare St. Caecilia Raalte (5.000 euro); muziekvereniging Ons Genoegen uit Heino (4.365 euro) en vereniging voor heemkunde Omheining uit Heino (2.400 euro) al steun.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.