Home / Sallandcentraal / Raalte biedt financiële steun aan dorpshuizen

Raalte biedt financiële steun aan dorpshuizen

RAALTE – De gemeente Raalte komt buurt- en dorpshuizen en vrijwilligersorganisaties voor de jeugd met eigen accommodaties financieel tegemoet om de gevolgen van de coronacrisis te beperken. In totaal is er daarvoor 40.000 euro uitgetrokken. Het geld is bestemd voor Elckerlyc in Luttenberg, De Schalm in Mariënheem, MFA De Belte in Nieuw Heeten, Kulturhus Tefpunt in Heeten, het Dorpshuus in Heino, het Trefpunt in Laag Zuthem, de Huuskamer in Broekland, het Dorpshuis in Lierderholthuis, speeltuinvereniging de Blekkerhoek in Raalte, Stichting Helpende Handen in Raalte, carnavalsvereniging de Stöppelkaters in Raalte, de scouting in Raalte en de scouting in Heeten. Alle genoemde organisaties krijgen 3250 euro, met uitzondering van de scouting Heeten. Daar is de nood wat minder hoog en die scoutingafdeling krijgt dan ook 1.000 euro.

Lees ook

Natuurmomenten: Een vervelende stropdas

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.