Pubquiz tijdens Koningsnacht in Wijhe

WIJHE – Het Verenigd Comité Wijhe houdt op maandagavond 26 april de Wijhese Koningsnacht Pubquiz. Dat gebeurt in samenwerking met carnavalsvereniging De Diekschoevers, Gastvrij Wijhe en 321live.nl. Deelnemers (individueel of met een team) kunnen zich tot en met vrijdag 23 april inschrijven via pubquizwijhe@gmail.com. Geef daarbij de teamnaam, de naam van de teamcaptain, adres en telefoonnummer door. Deelnemers ontvangen bovendien een partypakket met onder andere wedstrijdformulieren en een lot voor de loterij. Deelname kost 10 euro per team. Het partypakket kan op zaterdag 24 april worden opgehaald bij De Slinger. De deelnemers aan de pubquiz strijden om diverse prijzen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.