Proeverij voor het goede doel bij Kari’s Crackers

HEINO – Kari’s Crackers in Heino opent op de zaterdagen 10 en 24 april de deuren voor een proeverij. Iedereen is welkom om een kijkje te nemen bij de crackerproducent, een sociale onderneming die werk en begeleiding biedt aan mensen met afstand tot de arbeidsmarkt.

De medewerkers verzorgen een rondleiding, vertellen meer over het bedrijf en de gasten mogen zelf iets kleins maken en uiteraard van alles proeven. Aan het eind van de proeverij krijgen de deelnemers nog een verassing mee. De organisatie is in handen van eerstejaars communicatiestudenten Madelaine Kersten uit Vleuten en Bojan de Ruiter uit Zwolle. Zij organiseren de proeverij als onderdeel van hun studie. De twee willen met de proeverij geld inzamelen voor het Daan Theeuwes Centrum in Woerden, een revalidatiecentrum voor jongeren en jongvolwassenen met ernstig niet aangeboren hersenletsel. Bojan liep als onderdeel van een eerdere opleiding stage bij Kari’s Crackers. Daarnaast had hij er een vakantiebaantje. Het contact was dus snel gelegd. “Bij Kari’s Crackers werken mensen met hersenletsel. En omdat wij geld ophalen voor jongeren met een hersenletsel leek dit een mooie samenwerking.”
Tijdens de open dagen bestaat de mogelijkheid om aan het DTC te doneren. Per zaterdag zijn er twee shifts, waarbij bezoekers welkom zijn: van 11.00 tot 13.00 uur en van 13.30 tot 15.30 uur. Bij voldoende belangstelling gaan op zaterdag 1 mei de deuren opnieuw open. De deelnamekosten bedragen 10 euro per persoon. Het geld en eventuele donaties kunnen worden overgemaakt via staging2.geef.nl/nl/actie/donatie-daan-theeuwes-fonds/donateurs. Opgave is mogelijk via daantheeuwescrackersproeverij@gmail.com. Vermeld daarbij de voorkeur voor de datum en de tijd. Voeg daarbij ook een screenshot van de overboeking van de deelnamekosten toe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.