Home / Sallandcentraal / Politie op zoek naar bestuurder rode Massey Ferguson

Politie op zoek naar bestuurder rode Massey Ferguson

RAALTE – De politie is op zoek naar de bestuurder van een rode Massey Ferguson. Vanmiddag om 15.40 uur kreeg de politie de melding dat een auto van de weg was geraakt in Mariënheem. De bestuurster vertelde dat ze moest uitwijken voor de tegemoetkomende tractor. Niemand raakte gewond; wel raakte de auto beschadigd. De Massey Ferguson reed door. De politie houdt er rekening mee dat de bestuurder van de tractor mogelijk niks van het ongeluk gemerkt heeft, maar zou desondanks wel graag met hem of haar in contact komen.

Lees ook

Hans de Kort: Windturbines

(ingezonden brief) Hans de Kort is weer in de pen geklommen om zijn ongenoegen over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.