OZOverbindzorg genomineerd voor Europese prijs

LUTTENBERG – OZOverbindzorg is genomineerd voor de Europese ValueBased Healthcare prize. De prijs wordt op woensdag 19 mei 2021 uitgereikt. In totaal zijn wereldwijd twaalf initiatieven genomineerd, waarvan OZOverbindzorg er als Overijssels burgerinitiatief dus één is.

De VBHC-prijs beloont en erkent inspirerende initiatieven die een fundamenteel nieuwe manier van denken hebben aangenomen om goede patiëntgerichte zorg te creëren. Het gaat over echte resultaten, echte verbindingen en één gemeenschappelijke taal. Elk jaar wordt één initiatief beloond met de VBHC-prijs, een prestigieuze prijs die wordt uitgereikt door een gerenommeerde internationale jury en aangekondigd door erevoorzitter Harvard-professor Michael Porter, PhD.
OZOverbindzorg is genomineerd vanwege de patiëntgerichte aanpak. Communiceren en samenwerken is essentieel in de zorg. Dat OZOverbindzorg zorg veel breder ziet dan medische zorg waardeert de jury zeer. “Juist het betrekken van het sociale- en welzijns netwerk bij het professionele netwerk is zo uniek en van grote meerwaarde. Vanuit de patiënt de verbinding maken met het héle netwerk en de hulpverleners als gast laten aansluiten bij het communicatie netwerk, dat is de kracht van OZOverbindzorg.”

De prijswinnaar wordt mede bepaald op basis van het aantal stemmen dat wordt gegeven. Er kan gestemd worden via: http://vbhcprize.com/nominees-2021-vote-for-your-favorite-now/.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.