Online workshop Kinderjury en BoekStartCafé van de bieb

REGIO – Kinderen van 6 tot 12 jaar die ook mee willen doen aan de verkiezing van de beste kinderboeken, kunnen op dinsdagmiddag 20 april om 15.30 uur een online workshop volgen bij de Bibliotheek Salland. Ook is er eerder die ochtend weer een online editie van het maandelijkse BoekStartCafé.

Elk voorjaar lezen kinderen stapels nieuwe boeken om te bepalen welke de beste zijn. Dit jaar wordt er gestemd tussen 10 en 16 mei. De leesconsulenten van de Bibliotheek Salland geven tijdens de workshop meer informatie over de Kinderjury, hoe het werkt en hoe kinderen kunnen meedoen en hun mening kunnen geven. Kinderboekenschrijfster Tosca Menten heeft speciaal voor de workshop een video opgenomen. Als laatste leren de deelnemers hoe ze zelf boeken kunnen reserveren en is er de gelegenheid om vragen te stellen. Meer informatie en aanmelden: staging2.bibliotheeksalland.nl/kj21.
Het BoekStartCafé is bestemd voor jonge kinderen en hun ouders. Het thema is dit keer: Dansen! De voorlezers lezen de kinderen voor uit Liselotje gaat dansen en De Wiebelbillenboogie. Deelnemende kinderen kunnen samen liedjes zingen en doen beweegspelletjes. Aanvang is om 10.00 uur. Meedoen is gratis en voor iedereen; inschrijven kan via de website van de Bibliotheek Salland, tot en met donderdag 15 april. Deelnemers krijgen dan een e-mail met een link om mee te doen via internet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.