Home / Sallandcentraal / Online discobingo van de Schalkse Vrouwen

Online discobingo van de Schalkse Vrouwen

SCHALKHAAR – De Schalkse Vrouwen presenteren op zaterdag 24 april een online discobingo. Het hele gezin (inclusief mannen en kinderen) kan meedoen. Er zijn diverse leuke prijzen te winnen. De discobingo duurt van 19.00 tot 20.00 uur. De deelnamekosten bedragen 5 euro per bingokaart. Meedoen? Stuur dan mail naar schalksevrouwen@gmail.com met daarin de teamnaam, het woonadres, het gewenste aantal bingokaarten en de naam van de bankrekeninghouder. Bij de bingokaarten ontvangen de deelnemers ook wat lekkers.

Lees ook

Natuurmomenten: Een vervelende stropdas

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.