Officiële opening van beachveld op Heidepark

LEMELERVELD – Zondag 18 april wordt het nieuwe Beachveld Heidepark in Lemelerveld officieel geopend. Het veld ligt op Sportpark Heidepark. De afgelopen maanden hebben vele vrijwilligers een boel werk verzet en het veld is nu klaar voor gebruik. Het beachveld is een initiatief van volleybalvereniging De Bevers in samenwerking met Handbalvereniging Auto van Ewijk LHC. De realisatie is mede tot stand gekomen door een subsidie van de provincie. Het beachveld is bestemd voor trainingen en wedstrijden, maar ook voor externe sportfanaten. Iedereen kan het veld namelijk reserveren voor alle beachactiviteiten. Interesse? Mail naar info@beachveldheidepark.nl. De officiële opening, waarbij ook wethouder Uitslag en jeugdburgemeester Myla Groenendijk aanwezig zijn, is in verband met de coronamaatregelen alleen bedoeld voor genodigden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.