Home / Algemeen / Nieuw in Raalte: powerwalking

Nieuw in Raalte: powerwalking

RAALTE – In Raalte is een powerwalkingclub opgericht. Zaterdag 17 april staat de eerste training op het programma.

“Powerwalking is het nieuwe joggen”, zegt trainster Loes Oosterveld. “Met veel fun een betere conditie krijgen en fitter worden. Afvallen, in balans komen en meer energie krijgen. Tussendoor worden er ook krachtoefeningen gedaan. De buitenlucht is stimulerend voor een gezonde levensstijl en goed voor je brein. Bovendien is het een verantwoorde manier om samen buiten te sporten.”
De lessen/trainingen duren telkens een uur. Het is altijd mogelijk om aan te sluiten. Een eerste proefles is gratis. De powerwalkingclub biedt per week drie trainingen aan. De groepen starten telkens bij Sportcentrum Tijenraan in Raalte; op de maandagen om 19.30 uur; op de donderdagen om 9.00 uur en op de zaterdagen ook om 9.00 uur. Een tien-rittenkaart (vier maanden geldig) kost 65 euro; een keer per week meedoen 25 euro per maand. Onbeperkt lessen volgen kan voor 40 euro per maand. Deze arrangementen zijn per maand opzegbaar. Daarnaast is het ook mogelijk om langere tijd aan te haken. Dan kost een keer per week meedoen 20 euro per maand of onbeperkt lessen volgen 30 euro per maand. Deze laatste twee opties zijn per jaar opzegbaar.

Voor meer informatie en/of aanmelding zie www.powerwalkingclub.com of bel naar Loes, mob. 06-25253957.

Lees ook

Op zoek naar paddenstoelen met IVN Raalte

RAALTE – IVN Raalte presenteert op zondag 24 oktober een paddenstoelenexcursie bij landgoed Den Alerdinck …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.