MS Fonds zoekt collectanten voor Salland

REGIO – Het Nationaal MS Fonds zoekt collectanten voor de gemeenten Raalte, Olst-Wijhe en Dalfsen. Het is de bedoeling dat zij van 28 juni tot en met 3 juli collecteren voor de strijd tegen multiple sclerose (MS). Ze kunnen ervoor kiezen om huis-aan-huis of thuis vanaf de bank te collecteren. Volgens het MS Fonds gaat het om een tijdsinvestering van twee uur. De opbrengst van de landelijke collecteweek is van essentieel belang voor de 25.000 mensen met MS in Nederland die iedere dag met een ziekte moeten leven die hun zenuwen letterlijk sloopt. Het Nationaal MS Fonds besteedt de opbrengst onder andere aan wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelingen en een betere kwaliteit van leven voor mensen met MS. Meer informatie en aanmelden: staging2.nationaalmsfonds.nl/collecteren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.