Moederdagontbijtjes van Scouting Heino

HEINO – Scouting Heino biedt in het kader van de jaarlijkse Moederdagactie weer Moederdagontbijtjes aan. Tot zaterdag 1 mei kan iedereen via de website van Scouting Heino een ontbijtje bestellen: verse eieren, verse jus d’orange, vers brood en nog veel meer lekkers. Dat wordt dan op de ochtend van Moederdag gratis thuisbezorgd in de plaatsen Lierderholthuis, Laag Zuthem, Heino en bijbehorend buitengebied. Kijk op de website scoutingheino.nl/moederdag voor de mogelijkheden. Wil je zelf het ontbijtje bij iemand aan de deur brengen of woon je buiten het bezorggebied? Dan is er dit jaar ook Click & Collect mogelijk. Dan kun je zelf het ontbijtje ophalen. De ontbijtjes worden mede mogelijk gemaakt door Albert Heijno, Bakkerij van der Most, Melkvee- en leghennenbedrijf Familie Kievitsbosch, Camping Heino, Wispels Bloemenshop en Straetus Vechtdal.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.