Home / Sallandcentraal / Moederdagontbijtjes van Scouting Heino

Moederdagontbijtjes van Scouting Heino

HEINO – Scouting Heino biedt in het kader van de jaarlijkse Moederdagactie weer Moederdagontbijtjes aan. Tot zaterdag 1 mei kan iedereen via de website van Scouting Heino een ontbijtje bestellen: verse eieren, verse jus d’orange, vers brood en nog veel meer lekkers. Dat wordt dan op de ochtend van Moederdag gratis thuisbezorgd in de plaatsen Lierderholthuis, Laag Zuthem, Heino en bijbehorend buitengebied. Kijk op de website scoutingheino.nl/moederdag voor de mogelijkheden. Wil je zelf het ontbijtje bij iemand aan de deur brengen of woon je buiten het bezorggebied? Dan is er dit jaar ook Click & Collect mogelijk. Dan kun je zelf het ontbijtje ophalen. De ontbijtjes worden mede mogelijk gemaakt door Albert Heijno, Bakkerij van der Most, Melkvee- en leghennenbedrijf Familie Kievitsbosch, Camping Heino, Wispels Bloemenshop en Straetus Vechtdal.

Lees ook

Ilona Hiddes van start als financieel coach

Raaltese helpt om kosten en uitgaven beter in beeld te krijgen RAALTE – Ilona Hiddes …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.