Meet & More van Raalter Uitdaging in teken van WBTR

RAALTE – De Raalter Uitdaging presenteert op maandag 26 april een online Meet & More. Die is bedoeld voor bestuursleden van verenigingen en stichtingen in de gemeente Raalte. Centraal staat de Wet Bestuur en Toezicht Rechtspersonen (WBTR), die op 1 juli ingaat. Verenigingen en stichtingen dienen te voldoen aan deze wet, zeker omdat er na 1 juli sprake is van hoofdelijke persoonlijke aansprakelijkheid als er wat misgaat. Daarnaast spelen er nog een aantal zaken, waar besturen rekening mee moeten houden of die ze moeten regelen. JPR Advocaten praat de deelnemers aan de Meet & More bij over deze wet. Uiteraard is er ook gelegenheid tot het stellen van vragen. Aanvang is om 19.00 uur. Aanmelding via info@raalteruitdaging.nl. Je ontvangt dan een inloglink.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.