Mañana Mañana niet naar De Haere

WIJHE – Het had zo mooi kunnen zijn, maar het gaat niet door. Mañana Mañana verhuist niet naar de Haere in Olst. Organisator de Feestfabriek, ook verantwoordelijk voor de Zwarte Cross, heeft gekozen voor de Achterhoek. Dat meldt Ronnie Degen van de Feestfabriek in de Stentor. Volgens hem wordt later deze week bekend gemaakt waar in de Achterhoek het festival plaats zal vinden.

De gemeente Olst-Wijhe en Stichting IJssellandschap zagen het na eerdere contacten en een bezoek van de Feestfabriek aan De Haere wel zitten, maar Degen gaf eerder al aan dat het landgoed dan wel geschikt was, maar de Achterhoek de voorkeur had. Eerder vond Mañana Mañana (onder andere) plaats bij Kasteel Vorden. De organisatie is echter op zoek naar een nieuwe locatie omdat het kasteel in die periode van augustus in de piek van het seizoen zit. Mañana Mañana laat zich het best omschrijven als het wat meer ‘zweverige’ broertje of zusje van de Zwarte Cross. Geen ronkende motoren, maar meer sfeer, loungen en cultuur. Het muzikale programma varieert van wereldmuziek tot psychedelische rock. In 2019 trok het festival, verdeeld over meerdere dagen, bijna 30.000 bezoekers.
Het festival staat dit jaar gepland van 12 tot en met 15 augustus.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.