Live Music Heino verzet twee concerten naar volgend jaar

HEINO – Stichting Live Music Heino verschuift de voor de komende maanden geplande concerten van The Bluesbones en ‘Prince by Beautiful Strangers’ naar volgend jaar. De Belgische Bluesbones maken nu op zaterdag 16 april 2022 hun opwachting in Heino en The Beautiful Strangers op zaterdag 14 mei 2022. De muziekliefhebbers die al kaartjes hadden gekocht, hebben hun geld teruggekregen.

“We hopen natuurlijk dat we snel weer concerten en andere evenementen mogen organiseren. Dat kan pas als het weer veilig is en als de coronamaatregelen het toestaan. Wij zijn er in elk geval helemaal klaar voor met een nieuwe site (staging2.live-music-heino.nl) en een geweldige concertagenda voor komende zomer en najaar”, zo meldt het vierkoppige bestuur van de stichting. Dat is overigens nog op zoek naar een vrijwilliger die de Heinose stichting op social media onder de aandacht gaat brengen. Belangstellenden die handig zijn met Facebook, Instagram, Twitter en andere kanalen zijn van harte welkom. App of bel naar Arend Hofmeijer, tel. 06-10 48 75 03.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.