InSalland biedt activiteiten voor jongeren aan

RAALTE – Het nieuwe collectief InSalland heeft een lijst met meer dan dertig activiteiten voor jongeren uit de gemeente Raalte opgesteld. Het gaat om activiteiten waarbij jongeren in de leeftijd van 15 tot en met 25 jaar elkaar in deze coronatijd toch kunnen ontmoeten, nieuwe dingen kunnen beleven en in beweging komen. Op de site insalland.nl is een agenda te vinden.

Het vloeit allemaal voort uit een denktank die is opgericht door De Waarmakerij, een sociale onderneming van Vanessa Holtkuile, die helpt om nieuwe initiatieven van de grond te krijgen. Die denktank bestaat verder uit Timo Roescher van De Leeren Lampe, Ronald Tops van Top-S Events, Martine Scholten van ’t Salland coaching, Marianne Ruiterkamp van Ruiterkamp Coaching, jongerenorganisatie WIJZ welzijn en betrokken inwoner Ronny Westenenk.
De lijst omvat diverse activiteiten (sportief, actief, sociaal, creatief, educatief of gericht op natuur en dier). Die worden in samenwerking met lokale ondernemers en organisaties georganiseerd. “Teveel jongeren moeten al te lang teveel missen door corona. Denk aan leeftijdsgenoten, vrijetijdsactiviteiten en bijbaantjes. En juist op deze leeftijd hebben ze dat nodig”, zo stellen de initiatiefnemers.

Meer informatie op insalland.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.