Home / Sallandcentraal / Hulpdienst ook beschikbaar voor vervoer naar vaccinatielocaties

Hulpdienst ook beschikbaar voor vervoer naar vaccinatielocaties

RAALTE – De Algemene Hulpdienst van de gemeente Raalte staat klaar om vervoer te verzorgen naar coronavaccinatielocaties. Dat is echter slechts een van de vele diensten die de organisatie verleent. De hulpdienst bestaat uit circa tachtig vrijwilligers die ouderen en mensen met een hulpvraag ondersteunen. Van vervoersklusjes tot de hond uitlaten, van boodschappen doen tot voorlezen. De Algemene Hulpdienst is alweer sinds augustus vorig jaar actief, maar volgens de organisatie weten te veel mensen dat nog niet. Als het gaat om vervoersklusjes, in deze tijd gezien de coronavaccinaties weer flink actueel, beschikken de vrijwilligers over eigen vervoer. Hulp is doorgaans gratis, maar voor vervoer naar het ziekenhuis wordt een vast bedrag gevraagd en voor vervoer naar vaccinatielocaties een kilometervergoeding. Voor hulpvragen bel naar kantoor Raalte (tel. 355000) of kantoor Heeten (tel. 382502).

Lees ook

Bedtextiel en cadeaushop bij Bos Bedden

(Advertorial) NIEUWLEUSEN – Bij Bos Bedden in Nieuwleusen is de voorkant van de winkel helemaal …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.