Huisartsen in Raalte vaccineren in gymzaal Carmel College Salland

RAALTE – Vanaf woensdag 14 april starten de huisartsen in Raalte met vaccineren tegen het coronavirus. Dat gebeurt in de gymzaal van het Carmel College Salland (afdeling havo/vwo). De gemeente heeft het schoolbestuur gevraagd om de gymzaal beschikbaar te stellen. Zo kunnen alle huisartsen vanaf één gezamenlijke locatie vaccineren. De ruimte wordt tot eind oktober 2021 als vaccinatielocatie gebruikt. 2.100 patiënten van huisartsenpraktijken Het Raan, Blekkerhoek en Westdorp worden de komende periode in de gymzaal gevaccineerd. Vanaf 7 april ontvangen zij een uitnodiging. Het gaat om de volgende doelgroepen: alle patiënten geboren in de periode van 1956 tot en met 1960; thuiswonende patiënten met het syndroom van Down en patiënten met ernstig overgewicht (bmi hoger dan 40) geboren in 1946 en later.
De huisartsenpraktijken uit Luttenberg, Heeten en Heino organiseren de vaccinatie op hun eigen manier. Zie verder: staging2.raalte.nl/corona en staging2.rijksoverheid.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.