Home / Sallandcentraal / Horecaconcept Hier is ut op de schop

Horecaconcept Hier is ut op de schop

OLST – Het horecaconcept van eetkamer Hier is ut in het Holstohus gaat veranderen. De eetkamer stopt met het aanbieden van diners. In verband daarmee zijn de contracten van de twee chefkoks Harry en Agus beëindigd.

Hoe het horecaconcept zo meteen wordt ingevuld, is nog niet duidelijk. “Wat wel zeker is, is dat wij geen diners meer gaan serveren. Wel is er de ambitie om een lunch- en borrelkaart te hanteren. Ook andere mogelijkheden waarbij wij gebruik maken van talent uit de gemeenschap, zoals het werken met een gastkok, zijn niet uitgesloten”, zo laat Hier is ut (dat wordt geëxploiteerd door Ut Huus) weten in een persbericht.
In de conceptontwikkeling moeten nog meerdere punten verder worden uitgewerkt. Denk bijvoorbeeld aan hoe om te gaan met de Social Deal-vouchers die sommigen nog tegoed hebben. En wat voor cateringmogelijkheden er komen bij vergaderingen, conferenties en andere evenementen. Wat wel vast staat is dat de catering op de zalen, zowel in het Holstohus als op ’t SPOC, gewaarborgd blijft.

Lees ook

Uitgesproken Lauk: Boerenstemmen

De gemeenteraadsverkiezingen in maart naderen en dus worden de politieke partijen in het Sallandse actiever, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.