Horecaconcept Hier is ut op de schop

OLST – Het horecaconcept van eetkamer Hier is ut in het Holstohus gaat veranderen. De eetkamer stopt met het aanbieden van diners. In verband daarmee zijn de contracten van de twee chefkoks Harry en Agus beëindigd.

Hoe het horecaconcept zo meteen wordt ingevuld, is nog niet duidelijk. “Wat wel zeker is, is dat wij geen diners meer gaan serveren. Wel is er de ambitie om een lunch- en borrelkaart te hanteren. Ook andere mogelijkheden waarbij wij gebruik maken van talent uit de gemeenschap, zoals het werken met een gastkok, zijn niet uitgesloten”, zo laat Hier is ut (dat wordt geëxploiteerd door Ut Huus) weten in een persbericht.
In de conceptontwikkeling moeten nog meerdere punten verder worden uitgewerkt. Denk bijvoorbeeld aan hoe om te gaan met de Social Deal-vouchers die sommigen nog tegoed hebben. En wat voor cateringmogelijkheden er komen bij vergaderingen, conferenties en andere evenementen. Wat wel vast staat is dat de catering op de zalen, zowel in het Holstohus als op ’t SPOC, gewaarborgd blijft.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.