Home / Sallandcentraal / Fiets4daagse Salland afgelast

Fiets4daagse Salland afgelast

REGIO – De Fiets4daagse Salland gaat dit jaar net zoals vorig jaar niet door. De reden mag bekend heten. “Door de coronamaatregelen is het voor ons onmogelijk om de Fiets4daagse Salland door te laten gaan”, stelt de organisatie. Normaal gesproken organiseert de werkgroep elk jaar een fietstocht op vier verschillende donderdagen in mei. Het startpunt is elke week een ander dorp in Salland: Heeten, Nieuw Heeten, Mariënheem en Wesepe. De organisatie raadt geïnteresseerde fietsers nu aan om er maar op eigen houtje op uit te trekken en zet in op volgend jaar. Dan start de eerste fietstocht op 5 mei in Heeten en daarna volgen Mariënheem (12 mei), Wesepe (19 mei) en Nieuw Heeten (hemelvaartsdag 26 mei).

Lees ook

Ilona Hiddes van start als financieel coach

Raaltese helpt om kosten en uitgaven beter in beeld te krijgen RAALTE – Ilona Hiddes …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.