Home / Sallandcentraal / Even geen treinen tussen Zwolle en Raalte

Even geen treinen tussen Zwolle en Raalte

REGIO – Van woensdag 28 april tot en met maandag 3 mei vinden er werkzaamheden plaats op station Zwolle. In verband hiermee rijden er op enkele trajecten van, naar en via Zwolle geen treinen maar bussen. Dat geldt (deels) ook voor het traject Zwolle-Enschede. Op het traject Zwolle-Heino-Raalte worden stopbussen ingezet. Dat wordt wat betreft het traject Zwolle-Raalte op woensdag, donderdag, vrijdag en maandag uitgebreid met snelbussen. Die stoppen echter niet in Heino. Op het traject Raalte-Enschede rijden de treinen normaal volgens de dienstregeling. De stopbussen sluiten in Raalte aan op de Sprinter en de snelbussen sluiten aan op de Intercity. De bussen die rijden in plaats van de trein rijden met lijnnummer 879. Meer informatie over de werkzaamheden en het vervangende busvervoer is te vinden op keolisblauwnet.nl. Kijk voor de wijzigingen op de NS-trajecten op ns.nl of voor de wijzigingen op de trajecten van Arriva (Blauwnet) op arriva.nl.

Lees ook

Uitgesproken Lauk: Boerenstemmen

De gemeenteraadsverkiezingen in maart naderen en dus worden de politieke partijen in het Sallandse actiever, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.