Dichtwedstrijd van Hoftheater

RAALTE – Het Hoftheater in Raalte heeft een dichtwedstrijd uitgeschreven. Het winnende gedicht krijgt een plek op het bord bij de overgang van de parkeerplaats naar de ingang van het theater. Met de dichtwedstrijd sorteert het Hoftheater alvast voor op de komende verlichting van de coronamaatregelen. De verwachting is dat het niet heel lang meer gaat duren totdat het theater weer open mag. Iedereen mag meedoen: schrijf in circa honderd woorden een gedicht waar het woord Hoftheater in staat. Mail dit voor 8 mei naar info@hoftheater.nl. De jury bestaat uit een aantal medewerkers van het Hoftheater.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.