Carolien Jonkman: De rugzak

Ieder mens draagt in zijn leven een onzichtbare rugzak met zich mee. Bergt daarin een verzameling aan ervaringen, emoties en waarheden op. Ieder draagt zijn rugzak, niemand die hem overneemt. Soms is een rugzak echter niet te dragen, kan hij haast niet dicht. Zeker in deze tijd kan dat zo zijn.

Ieder mens volgt een eigen pad en heeft eigen waarheden. Jouw waarheid is waar omdat jij in iedere cel voelt dat het bij jou past, dat het je in alles ondersteunt en er voor zorgt dat jij je verder kunt ontplooien. Als je de waarheid van een ander volgt of niet weet wat jouw waarheid is, dan vul je je rugzak bij wijze van met zware stenen, die je wel voelt, maar dus onzichtbaar zijn. Dan wordt je rugzak erg zwaar en raak je overspannen, beland je in een burn-out, krijg je aandoeningen of een ziekte. Soms krijg je geen diagnose en heb je ergens ‘last’ van, en zeggen de artsen dat je ermee mag leren leven. Kijk dan de inhoud van je rugzak eens door of ga naar iemand die je daarbij kan begeleiden. Er kan en mag namelijk heel vaak iets uit je rugzak verdwijnen.

Ik heb al vele jaren het vermogen om het energiesysteem van een ander te beïnvloeden en te verbeteren zonder deze persoon fysiek aan te raken. Terwijl een fysiotherapeut of een acupuncturist aan dat systeem werkt door middel van aanraken of het prikken van naalden, kan ik vanuit mijn gedachten, lichaam en energiesysteem de energievelden bij mijzelf, om mij heen en in de klant beïnvloeden. Voor veel mensen is dit moeilijk te begrijpen, laat staan te geloven, totdat ze bij mij op tafel liggen en er een wereld voor hen opengaat.

Ik probeer dit vaker uit te leggen met behulp van radiozenders. Stel je voor dat de meeste mensen hun muziek maar op één zender kunnen afstellen, terwijl er eigenlijk veel meer zenders zijn die je zou kunnen ontvangen of zelfs alle liedjes die er ooit zijn gemaakt. Als je denkt dat alleen die ene zender de waarheid is, dan mis je toch een heleboel informatie en wordt je rugzak zwaarder. En dat is nu precies het probleem van deze tijd. Bewust worden en lozen van de zware stenen uit je rugzak.

Zo mooi dat mensen na een sessie mij noemen dat zij zich lichter voelen. Ja, de rugzak is dan lichter.

Reageer gerust; info@carolienjonkman.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.