Carolien: Droomuitleg

Een jongeman sliep vaak slecht omdat hij droomde dat hij bij wolven leefde. In het begin voelde dat fijn, maar hoe meer hij erover na ging denken, hoe enger de wolven werden. De jongen had veel onzekere gevoelens over zijn plek in het gezin. Uitleg over zijn dromen deden hem en zijn familie beseffen dat zijn familie erg belangrijk voor hem is en hem steun en hulp geeft die hij ook echt mocht leren ontvangen. De jongeman zorgde ook goed voor zijn familieleden en hij leerde door de dromen nog meer aanvoelen wanneer wel en niet.

Een mevrouw lag al vele nachten wakker. Elke keer als ze weer in slaap wilde vallen, zag ze Chinese mensen in haar huis. In het begin waren het er maar drie. De voornamelijk zwartgeklede Chinese mannen drongen zich aan haar op. Alsof ze haar uit haar huis wilden dringen. Ze werd er erg onrustig van en had veel angstige gevoelens. Er kwamen steeds meer mannen, ze gingen haar steeds meer aanraken en heel dichtbij haar staan. Ze kon bijna niet meer ademen. Haar droom vertelde haar ook wat er van binnen onbewust in haar speelde. We kwamen erachter dat elke Chinese man symbool stond voor een waarheid die ze via familie, vrienden of de sociale media had gehoord over het coronavirus, vaccins en over wel/niet vaccineren. Deze drongen onbewust nogal bij haar binnen, zodanig dat ze zichzelf bijna kwijtraakte. Het liep echt bijna uit de hand en daarom kreeg ze een droomsignaal dat ze in haar eigen huis weer mag ontspannen.

Dat betekent dat ze haar waarheid mag vinden; hoe ga ik om met het coronavirus, de maatregelen, de vaccins en vaccinatie of niet. Door met je aandacht naar je ademhaling te gaan, kom je tot de verbinding met jezelf. Vanuit jezelf stem je af op dat wat je ziet, leest of hoort. Zodra je met je aandacht naar je ademhaling gaat, schakel je over van denken naar bewust waarnemen. Vanuit onze zintuigen nemen we onszelf en de informatie waar en daarna de betekenis en de waarde van de informatie binnen jezelf. Voel je steeds vaker waar en welke snaar in jou wordt geraakt en leer je herkennen wat met oprechtheid, eerlijkheid wordt genoemd of waar andere belangen aanwezig zijn.

Met de zorgtoeslag affaire, de vaccinatieproblemen en formatiecrises nu ziet het er naar uit dat grote spanningsvelden en het blootleggen van teleurstellende feiten, verhalen en systemen ook in 2021 nog voort zullen duren. Net als deze mevrouw mogen we erachter komen hoe we met informatie omgaan. Zodra je innerlijk zuivere snaren resoneren met dat wat er op je pad komt, dan weet je dat het voor jou waar is. Dromen helpen je erbij.
Reageer gerust voor droombegeleiding; info@carolienjonkman.nl.