Beregening in allerlei soorten en maten bij HeWi Watertechniek in Almelo

(Advertorial)

ALMELO – De winter is weer voorbij. Het is dus weer tijd om te gaan genieten van de tuin. HeWi Watertechniek BV in Almelo is gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van beregeningssystemen, zodat u zorgeloos kunt genieten van een mooie groene tuin. HeWi Watertechniek heeft meer dan dertig jaar expertise in huis om samen met u de juiste keuze te maken, passend voor uw tuin.

Een goed sproeisysteem scheelt niet alleen heel veel tijd, u zorgt er ook voor dat beregening op het juiste moment en de juiste plek gebeurt. “En er zijn enorm veel mogelijkheden”, verzekert Hans de Groot van HeWi watertechniek. HeWi is sinds vorig jaar in Almelo te vinden en heeft volgens Hans al een mooi seizoen achter de rug. Hij werkt nauw samen met Hans Wichers uit Vriezenveen, die dertig jaar ervaring in de watertechniek heeft. Gecombineerd met Hans’ eigen ervaring in de installatietechniek zorgt dat voor veel expertise. “Het wordt steeds droger in Nederland. We krijgen vaak tijdens extreem warme dagen de melding dat we aan ons waterverbruik moeten denken. En daarbij kan een watersysteem helpen.”
Hans legt uit: “Wij zijn het adres voor het leveren en aanleggen van tuinsproeiers, leidingen, pompen en besturingsapparatuur. Tevens kunnen wij voor in eigen beheer een geschikte waterbron boren. Wij kunnen met onze machines boren tot 30 meter diep.” En de machine is zo klein, dat hij in bijna elke achtertuin kan komen, zolang de toegang minimaal 125 centimeter breed is. En wanneer er niet of niet genoeg water in de grond zit? Geen probleem. Dan kan HeWi de beregening op de reguliere waterleiding aansluiten.

Voordelen

Het grote voordeel van tuinberegening ligt voor de hand: uw tuin krijgt op de juiste momenten voldoende water. Dit zorgt voor groener gras, beter bloeiende bloemen en planten en dus een fraaiere tuin. Het systeem voor tuinberegening herkent zelf de momenten waarop een scheut water nodig is. Wanneer de grond te droog is, nadat het een poos niet geregend heeft, schakelt het systeem zichzelf in en voorziet uw tuin van een prettige regenbui. Daarnaast komt het water op de juiste plek, is er een onzichtbaar sproeisysteem en zorgt HeWi tegen een meerprijs voor professioneel seizoensonderhoud. En automatische tuinberegening scheelt u natuurlijk zeeën van tijd. Met een app kunnen de sproeiers op afstand aan- en uitgezet worden. Zelfs wanneer u op vakantie bent, heeft u geen omkijken naar de bewatering van uw planten, bomen en gazon. En voor wie het gras netjes bij wil houden, HeWi levert en installeert ook grasrobots voor altijd een strak gazon.

Plan op maat

Een complete beregeningsinstallatie wordt bij HeWi op maat gemaakt. De besturing ervan kan zelfs geheel geautomatiseerd wanneer men dit wenst. “Voor iedere tuin maken wij eerst een professioneel beregeningsplan op maat. Sproeien per zone op een wisselend tijdstip of sproeien in de nacht behoort tot de mogelijkheden. Om de wensen van de klant zo goed mogelijk in kaart te brengen, vinden we persoonlijk contact erg belangrijk. We komen bij de mensen thuis, bekijken hun tuin en maken zo samen een beregeningsplan.”
Voor wie de tuin nog verder onder handen wil nemen, HeWi werkt nauw samen met diverse hoveniersbedrijven. Zodat het totaalplaatje van de tuin compleet kan worden gemaakt. Tot de schutting en tuinverlichting aan toe.

Voor meer informatie over alle mogelijke watervoorzieningen en pompinstallaties voor uw tuin, zie staging2.hewi-watertechniek.nl of bel met 0546-726816 of 06-3624 0644. Bij geen gehoor kan een bericht op de voicemail worden ingesproken. Vragen mailen of een gratis vrijblijvende offerte aanvragen kan eveneens via info@hewi-watertechniek.nl.

Foto: Hans de Groot van HeWi watertechniek komt bij de klant thuis om een beregeningsplan op maat te maken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.