Avond4daagse Heino weer in aangepaste vorm

HEINO – De Avond4daagse in Heino gaat dit jaar door in aangepaste vorm. Net als vorig jaar is het weer mogelijk om in de periode tussen 27 april en 15 juli op elk gewenst moment vanuit huis te starten aan een van de in totaal vier wandelingen. Dus niet met grote groepen tegelijk, maar alleen, met een vriend(in), sportmaatjes of het gezin. Geïnteresseerden kunnen zelf een route samenstellen (onder andere met de app eRoutes) of een boekje met routes (5 en 10 km) halen bij het Dorpshuus. Nieuw is de mogelijkheid om vier routes van 2,5 kilometer te lopen; die is met name gericht op jonge kinderen en ouderen. Ook die kan men zelf samenstellen. Met de eerder genoemde app kan men zelf een startpunt en de gewenste afstand invoeren. Tussen de eerste en de vierde dag mogen maximaal twee weken zitten. Na voltooiing van de vier wandelingen, ligt er een medaille met een koffie-to-go (voor de kinderen een ijsje) klaar in het Dorpshuus. Deelname kost 5 euro per persoon. Zie verder staging2.wandel4daagseheino.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.