Auto na aanrijding bij Luttenberg op de zijkant in tuin

LUTTENBERG – Bij een aanrijding in het buitengebied van Luttenberg is eerder vanmiddag een auto op de zijkant in een tuin beland. De chauffeur van de auto die vanaf het circuit kwam, zag bij de kruising met de Hellendoornseweg een auto uit de richting Mariënheem over het hoofd. De twee auto’s tikten elkaar aan waarna de auto die uit de richting van het circuit kwam op de zijkant in de tuin van aanwonenden van de kruising belandde. Gelukkig raakte niemand gewond en kwamen alle inzittenden met de schrik vrij. Het bleef bij blikschade (beide voertuigen moesten worden afgesleept) en wat schade aan de tuin. Foto: Arnold Roolvink

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.