Home / Nieuws / Auto na aanrijding bij Luttenberg op de zijkant in tuin

Auto na aanrijding bij Luttenberg op de zijkant in tuin

LUTTENBERG – Bij een aanrijding in het buitengebied van Luttenberg is eerder vanmiddag een auto op de zijkant in een tuin beland. De chauffeur van de auto die vanaf het circuit kwam, zag bij de kruising met de Hellendoornseweg een auto uit de richting Mariënheem over het hoofd. De twee auto’s tikten elkaar aan waarna de auto die uit de richting van het circuit kwam op de zijkant in de tuin van aanwonenden van de kruising belandde. Gelukkig raakte niemand gewond en kwamen alle inzittenden met de schrik vrij. Het bleef bij blikschade (beide voertuigen moesten worden afgesleept) en wat schade aan de tuin. Foto: Arnold Roolvink

Lees ook

Vriendenkring van de Hartkamp viert 40-jarig bestaan

‘Het doel is exact hetzelfde gebleven: ‘Het leven voor de bewoners zo aangenaam mogelijk maken’ …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.