Zwembad De Welters start online voorverkoop

WIJHE – Zwembad De Welters in Wijhe opent woensdag 21 april om 13.30 uur haar poorten voor het nieuwe zomerzwemseizoen. De online voorverkoop van zwemabonnementen is inmiddels gestart.

Abonnementen bestellen is mogelijk via staging2.zwembaddewelters.nl. Daar staat alle informatie over de tarieven. Na de keuze van het abonnement dien je ook een foto te uploaden voor het pasje. Betalen is mogelijk via iDeal. Tot en met 4 april geldt er een gereduceerd tarief. Vrienden van de Welters ontvangen bovendien 15 euro korting op een abonnement. Daarover staat meer uitleg op de site. Eventueel is het mogelijk om assistentie te krijgen bij online bestellingen. Op de website staat een complete instructie en een overzicht van veelgestelde vragen en eventueel is het mogelijk om via de website een vraag te stellen. Daarnaast heeft Stichting Zwembad de Welters drie inloopochtenden gepland, waarbij iedereen tussen 9.00 en 12.00 uur welkom is bij het zwembad om een abonnement aan te schaffen: zaterdag 20 maart, vrijdag 26 maart en woensdag 31 maart. Neem een pasfoto mee. Betaling middels PIN.
Verder is het ook mogelijk om ‘Vriend van de Welters’ te worden. Daarbij doneer je jaarlijks 25 euro. Dat geld wordt gebruikt voor extra investeringen in en om het zwembad. Vrienden krijgen, zoals eerder gezegd, een korting van 15 euro op één abonnement. Het aanmeldformulier staat op de website.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.