Zwarte Cross lanceert positiviteitsoffensief

HENGELO (GLD) – De organisatie van de Zwarte Cross vindt het nogal een overspannen tijd; een wereldwijde pandemie, lockdown, avondklok, huidhonger en complottheorieën. Daarom heeft het team achter het festival besloten om Nederland op te vrolijken met een positiviteitsoffensief langs snelwegen, aan gebouwen en in weilanden.

“Ik ga jullie door deze duistere tijden slepen!”, aldus festivalmascotte en officieus festivaldirectrice Tante Rikie. Van de Achterhoek tot Brabant en van de Flevopolder tot Twente staat de afzwaaiende festivalkoningin (of een andere vrolijke en soms ook provocerende afbeelding) klaar langs de Nederlandse wegen. In september vorig jaar kondigde Tante Rikie haar afscheid aan. “Goed volk heeft helemaal geen leider nodig”, zo zei ze. Met de woorden ‘Jullie kunnen het!’ sprak ze het vertrouwen uit in de organisatie én bezoekers om er zelf een geweldig feest van te maken. Helaas gooide COVID-19 roet in het eten en kon haar afscheid niet uitbundig gevierd worden. Daarom blijft het thema voor 2021 staan en geldt juist nu, meer dan ooit: Jullie kunnen het!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.