Zozijn ‘dondersblij’ met nieuwe bus

RAALTE – De nieuwe bus voor de cliënten van Zozijn in Raalte is afgelopen maandag gepresenteerd. De cliënten van de zorgorganisatie staken hun duimen omhoog en cliënt Patrick, die op een van de zijkanten van de bus staat, straalde. Op een eerder opgenomen filmpje is te zien hoe hij zijn enthousiasme (hij wist van niks) niet onder stoelen of banken steekt als hij de bus voor het eerst onder ogen krijgt. Als zijn geïmproviseerde blinddoek is afgegaan, reageert hij juichend. Het gaat om een Volkswagen Crafter uit 2014, nieuwwaarde 80.000 euro. De bus, ook nog eens geschikt gemaakt voor mensen in een rolstoel, werd aangeboden door de broers René en Harry Nijboer: de eerste mede-eigenaar van Nijboer Interieur & Design in Mariënheem; de tweede directeur van Autobedrijf Harry Nijboer in Lemelerveld. “We zijn echt dondersblij”, vertelt Jacquelien van Brink, manager wonen van Zozijn in Raalte. “We zijn René en Harry ongelooflijk dankbaar. Zonder hen hadden we nu zonder bus gezeten.”
Op de foto van links naar rechts: René Nijboer, Harry Nijboer, Jacquelien van Brink en Patrick. Zijn foto staat op de andere kant van de bus. Op deze zijde staat cliënt David.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.