Wintergames in Raalte succes

RAALTE – Sportbedrijf Raalte en de Sallandse Mixed Hockey Club (SMHC) hielden de afgelopen maanden de eerste Wintergames van Raalte. De bedoeling was om de jeugd van 6 tot en met 17 jaar in deze coronatijd sport- en spelactiviteiten aan te bieden. Brigit Trooster, consulent bij het Sportbedrijf Raalte, kijkt er met een goed gevoel op terug. “Het zit er inmiddels op. Veel kinderen en jongeren konden zo toch nog op een leuke manier sport beoefenen. Per keer schat ik dat er zo’n dertig deelnemers waren. Ook veel leden van SMHC die hun vriendjes en vriendinnetjes hadden meegenomen. Ik vind ook dat de SMHC de complimenten verdient. Ze hadden het geweldig georganiseerd.” Het programma was breed. Van hockeyclinics tot biathlon (in dit geval hardlopen en boogschieten), van bootcamp tot urban street hockey. Fotografe Annet van Raalten ging afgelopen week even kijken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.