Winnaars actie kunnen meteen terecht bij salons in Olst en Wijhe

WIJHE – Nog onbewust dat ze hadden gewonnen, had een aantal winnaars van de kapper- en salonactie van Gastvrij Wijhe en Natuurlijk Olst hun afspraak al staan. Afgelopen weekend werden de zeventien verrast met een waardebon van 35 euro.

In Olst reikte Annet Boxman van slijterij De Dom en lid van Natuurlijk Olst de prijzen uit aan Thea Harmelink, Erna Ruiterkamp, Gerda Harhuis, Marion Wolbrink, Edith Lam, M. Rorije en Nienke van de Hoeve. Martha van der Streek, Ruben Sluiter, Ineke Middelkamp, Joanita Toonen-Ruiken, Thea Bult, Joke Pols, Agnes Schutte en Julia Jonkman, A. Stadhouders, Laurette Rozenkamp, en Karine Krijt kregen in Wijhe hun prijs overhandigd uit handen van Erik-Jan Berends, voorzitter van de PR-commissie van Gastvrij Wijhe.
De actie mag met 518 inzendingen gerust een groot succes worden genoemd. In totaal werden er 366 bonnen ingeleverd en per mail kwamen er ook nog eens 152 aanmeldingen binnen. Het enige dat de deelnemers moesten doen, was de bon uit de advertentie in te leveren of per e-mail te reageren en daarbij hun favoriete kapper of (schoonheids)salon te vermelden. Inzet van de actie was dit keer de salons en kapperszaken een steuntje in de rug te geven. Hoe mooi kwam het uit, nu net bekend is geworden dat ze hun deuren weer mogen openen.

Foto: Erik-Jan Berends reikt de bon uit aan Agnes Schutte en Julia Jonkman. Foto: Jan Amse

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.