Wim Nikamp 50 jaar in dienst bij Bakkerij van Rijssen

WESEPE – 50 jaar in dienst bij dezelfde werkgever; kom daar tegenwoordig maar eens om. Wim Nikamp uit Heeten lukte het. Afgelopen maandag was het 50 jaar geleden dat hij in dienst trad bij Bakkerij van Rijssen in Wesepe.

Nikamp werkte bij het bedrijf onder twee generaties Van Rijssen. Hij begon in de bakkerij, was jarenlang bakker en tegenwoordig brengt hij bestellingen rond (en springt tijdens de feestdagen zo weer bij om banket te maken) . Hij is nog lang niet van plan om met pensioen te gaan. “Wat moet ik hele dagen thuis doen”, zegt hij. “Zolang ik kan, breng ik met veel plezier de bestellingen weg.”
In verband met corona zat een feestelijke receptie er niet in, maar Nikamp werd vorige week maandag wél door Gejo en Anita van Rijssen en zijn collega’s in het zonnetje gezet als dank voor al die trouwe dienstjaren. “We hopen dat hij in goede gezondheid nog wat jaartjes bij ons zal zijn”, zo laten Gejo en Anita weten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.