Wijhe kiest voor Jungletuin in park Woeste Wijhe

WIJHE – De inwoners van Wijhe hebben gekozen voor het ‘Jungletuin’-ontwerp voor de natuurspeelplek die een plek moet krijgen in park Woeste Wijhe. De afgelopen weken konden zij hun stem uitbrengen. Daarvan maakten 110 inwoners gebruik. Er gingen negen stemmen naar ‘Het Magische moeras’, 42 stemmen naar ‘De Klimboom’ en 59 naar de Jungletuin, die daarmee is uitgekozen tot favoriete natuurspeelplek. De gemeente Olst-Wijhe werkt het ontwerp nu verder uit en voegt het samen met het gekozen ontwerp (‘Wijhe beweegt’) voor het park Woeste Wijhe. Zo ontstaat er één ontwerp voor het hele park met daarin de natuurspeelplek. Vervolgens selecteert de gemeente Olst-Wijhe een partij die het werk gaat uitvoeren, zodat park Woeste Wijhe nog voor de zomer van 2021 klaar is. De gemeente laat het definitieve ontwerp binnenkort zien op haar website staging2.olst-wijhe.nl/woestewijhe en op haar facebookaccount: staging2.facebook.com/gemeenteolstwijhe. De groenstrook die aan de wijk Krijtenberg grenst vult de gemeente in overleg met de omwonenden in.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.