Home / Sallandcentraal / Weer award van Nederlandse Loterij voor Smulbaai

Weer award van Nederlandse Loterij voor Smulbaai

HEINO – De Smulbaai in Heino is zeventiende geworden bij de landelijke prijsuitreiking van de beste verkooppunten van de Nederlandse Loterij. Dat betekent dat de Smulbaai op de zeventiende plek staat als het gaat om de grootste omzet van Staatsloten, Lotto, Euro Jackpot en krasloten. De Nederlandse Loterij reikt deze award jaarlijks uit aan de beste vijftig verkooppunten van Nederland. Wat Overijssel betreft, staat de Smulbaai tweede. Al sinds 2011 zit De Smulbaai bij de beste vijftig. John van der Vegt van de Smulbaai is trots. “Wij willen al onze klanten bedanken die dit mogelijk hebben gemaakt. Ook in deze rare coronatijd is iedereen bij ons welkom om loten te kopen. En de loten waarop een prijs is gevallen, kunnen ook gewoon bij ons worden ingeleverd. We hopen zo dat we volgend jaar ook weer in de lijst staan.” Om langs te komen, dient men vooraf wel een afspraak te maken via tel. 0572-391670.

Lees ook

Tragiek en romantiek bij Podium Heino

HEINO – Acteursechtpaar Trudy de Jong en Theo de Groot brengt op vrijdag 1 oktober …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.