Webinar voor mantelzorgers

ZWOLLE – GGD IJsselland, Stichting Evenmens, het Mantelzorgnetwerk Ommen en Carinova mantelzorgondersteuning houden op donderdag 1 april een online bijeenkomst voor mantelzorgers uit Raalte, Olst-Wijhe en Ommen. Zij krijgen de mogelijkheid om al hun vragen rondom het coronavirus, vaccinaties en hun eigen (zorg)situatie te stellen. Het programma start om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 20.30 uur. Aanmelden kan tot uiterlijk 29 maart via staging2.evenmens.nl/ggd. Mantelzorgers die verhinderd zijn, maar wel vragen voor de GGD hebben, kunnen deze doorsturen naar info@mantelzorgnetwerkommen.nl. De organisatie hoopt de vragen op een later moment alsnog te kunnen beantwoorden. Na aanmelding volgt nadere informatie en een link voor het webinar via de mail. De bijeenkomst vindt plaats middels Zoom.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.