Home / Sallandcentraal / Webinar voor mantelzorgers

Webinar voor mantelzorgers

ZWOLLE – GGD IJsselland, Stichting Evenmens, het Mantelzorgnetwerk Ommen en Carinova mantelzorgondersteuning houden op donderdag 1 april een online bijeenkomst voor mantelzorgers uit Raalte, Olst-Wijhe en Ommen. Zij krijgen de mogelijkheid om al hun vragen rondom het coronavirus, vaccinaties en hun eigen (zorg)situatie te stellen. Het programma start om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 20.30 uur. Aanmelden kan tot uiterlijk 29 maart via www.evenmens.nl/ggd. Mantelzorgers die verhinderd zijn, maar wel vragen voor de GGD hebben, kunnen deze doorsturen naar info@mantelzorgnetwerkommen.nl. De organisatie hoopt de vragen op een later moment alsnog te kunnen beantwoorden. Na aanmelding volgt nadere informatie en een link voor het webinar via de mail. De bijeenkomst vindt plaats middels Zoom.

Lees ook

Hulpdienst ook beschikbaar voor vervoer naar vaccinatielocaties

RAALTE – De Algemene Hulpdienst van de gemeente Raalte staat klaar om vervoer te verzorgen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.