Webinar van bieb over mediagebruik voor ouders kleuters

RAALTE – Voor alle ouders van peuters en kleuters houdt de Bibliotheek Salland op woensdagavond 31 maart een gratis webinar over mediagebruik. Om nu lichamelijk en geestelijk fit te blijven, is een goede balans tussen schermtijd en offline-tijd namelijk onmisbaar. Dat geldt voor volwassenen en zeker ook voor (kleine) kinderen. Het webinar maakt deel uit van de landelijke Media Ukkie Dagen. Denise Bontje, expert taal- en mediaopvoeding, laat zien hoe je je peuter en kleuter op een bewuste manier in aanraking laat komen met media, zonder de balans uit het oog te verliezen. Door in te gaan op het combineren van voorlezen, kijken, luisteren, spelen én doen. Met en zonder scherm. Binnen en buiten. Deelnemers krijgen praktische tips en er is ruimte voor het stellen van vragen. Ouders van kinderen tussen 0 en 6 jaar kunnen zich aanmelden via staging2.bibliotheeksalland.nl/mud. Meedoen is gratis. Het webinar duurt van 20.00 uur tot 21.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.