Webinar over biodiversiteit in de eigen tuin

OLST – Eetbaar Olst-Wijhe presenteert op maandag 22 maart weer een gratis webinar. Ditmaal draait om biodiversiteit in de tuin. Hoe klein een tuin ook is, er is echt van alles wat je als bezitter kunt doen om ervoor te zorgen dat er een rijk palet aan planten kan groeien, dat er volop nestel- en schuilplekken voor talloze organismen zijn en voedsel in de verschillende seizoenen. Sprekers op deze avond zijn Estella Franssen, secretaris van Eetbaar Olst-Wijhe en projectmanager van Natuur- en Milieu-educatiecentrum De Ulebelt in Deventer, en Brendan Adams, de eigenaar van tuincentrum en hoveniersbedrijf Holsto Tuinen in Olst. Ze nemen deelnemers mee langs uiteenlopende aspecten van de tuininrichting, en beantwoorden vragen. Het webinar duurt van 19.30 tot 21.00 uur en is te volgen via Zoom. Aanmelding (verplicht) via: bit.ly/WebBioTuin22-3. Meer informatie op HalloIJsseldal.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.