Wandelen voor Mirte in Wesepe

WESEPE – Greta Bosch en Berly Damman uit Wesepe zijn in actie gekomen om geld in te zamelen voor een nieuwe rolstoelbus voor plaatsgenote Mirte Dijkslag. De twee dames hebben daarvoor twee wandelroutes uitgezet in de omgeving van Wesepe: een van 6 kilometer en een van 10 kilometer. Iedereen kan die op de zondagen 4, 11, 18 en 25 april lopen.

Mirte is een nichtje van Greta. Ze is 15 jaar en heeft een vergroeiing in haar rug, waardoor ze niet goed kan lopen en aan een rolstoel gebonden is. Mirte en haar ouders Martin en Bianca hebben al een rolstoelbus, maar die is inmiddels aan vervanging toe. Vandaar dus de actie om zo een bijdrage in de kosten te kunnen leveren.
Het startpunt voor de wandelroutes is de parkeerplaats van sportpark de Muggert in Wesepe. Starten kan tussen 10.00 en 16.00 uur. De paden op de routes zijn goed begaanbaar. Aan de deelnemers wordt gevraagd om alle coronaregels in acht te nemen. Onderweg is er een rustpunt met koffie to go en een toilet. Deelname aan de 6 km kost 8 euro; aan de 10 km 10 euro. Aanmelding via wandelenvoormirte.nl. Na aanmelding volgt de route per mail.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.