Vinders van gouden paaseieren in Wijhe maken kans op Paashaas

WIJHE – Drie 58 centimeter grote paashazen van chocolade liggen klaar voor de winnaars van de paasactie in Wijhe. Het enige wat de deelnemers aan de actie van Gastvrij Wijhe moeten doen, is de gouden eieren tellen die tot en met woensdag 7 april in de etalages of bij de ingang van de deelnemende winkeliers liggen.

Inwoners van de voormalige gemeente Wijhe vinden het deelnameformulier bij de HuisaanHuis/Reklamix van deze week. Voor mensen van buiten het dorp of voor hen die geen deelnameformulier hebben ontvangen, liggen bij de Albert Heijn en de BONI ook exemplaren klaar. Om het de eiertellers iets gemakkelijker te maken, staan alle deelnemende ondernemers op het formulier vermeld. De gouden eieren zijn duidelijk herkenbaar aan het logo van Gastvrij Wijhe. De winnaars krijgen uiterlijk op zaterdagmiddag 10 april persoonlijk bericht.
De oplossingen kunnen worden ingeleverd in de speciale Gastvrij Wijhe-bussen bij Albert Heijn, MICO Bodywear & Lef Underwear en BONI.
Foto: Jan Amse

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.