Home / Sallandcentraal / Vier keer gratis meetrainen bij SC Overwetering

Vier keer gratis meetrainen bij SC Overwetering

OLST – Tussen de 6 en 18 jaar oud en ook zin om te sporten in het voorjaar? Kom dan in de maand april in het kader van de Vrienden- en vriendinnenmaand van SC Overwetering vier keer gratis mee voetballen bij een van de jeugdteams van de club uit Olst. Voor de jeugd zijn er geen beperkende maatregelen om te bewegen en te sporten. Bekijk of voetbal een sport is voor jou. Stuur een mailtje naar info@overwetering.nl met naam, leeftijd en contactgegevens en de leeftijdscoördinator neemt contact op om meer informatie te geven over de trainingsavonden.

Lees ook

Nieuwe site in teken van het Nedersaksisch

DOETINCHEM – Vorige week dinsdag is de website www.nedersaksisch.com online gekomen. De site is een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.