Home / Sallandcentraal / Veldhoek kondigt aan terras te openen

Veldhoek kondigt aan terras te openen

HEINO – Wilco van Dam pikt het niet langer. De uitbater van De Veldhoek in Heino heeft besloten om op woensdagmiddag 3 maart zijn terras te openen. Dat gebeurt tussen 12.00 en 17.00 uur. Alle plekken zijn al gereserveerd.

Qua overheidsregelingen valt Van Dam, die de Veldhoek in 2019 overnam, als startende ondernemer tussen de wal en het schip. “Ik heb alle begrip voor de situatie, echter heeft de overheid geen begrip voor mijn situatie”, zo stelt Van Dam in een bericht op Facebook. “Tot op heden veel woorden en heel weinig daden. NOW 1 afgewezen, NOW 2 afgewezen, NOW 3 voor 50 procent gekregen, waar ik recht op heb. TVL 1 afgewezen, TVL 2 afgewezen, TVL 3 afgewezen. Kortom, ik leef al zes maanden van de bijstand en mijn eigen spaargeld is zo goed als op. De gemeente heeft veel contact, belooft veel maar doet niks. TONK zou ik misschien recht op hebben. Dit zou ik begin februari horen, maar is uitgesteld tot maart voordat ik überhaupt hoor of ik hier recht op heb. Vandaar mijn besluit om mijn terras open te doen.”

Lees ook

Carolien Jonkman: Luisteren

Steeds meer mensen luisteren naar zichzelf en zijn zich bewust van wat er in hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.