Home / Algemeen / Veermans Hof IJsselflora weer geopend

Veermans Hof IJsselflora weer geopend

WIJHE – Dit jaar bestaat heemtuin Veermans Hof IJsselflora in Wijhe 50 jaar. De tuin aan de Bongerd is weer elke dag geopend. Wandelaars zijn welkom. Door de lentezon komt de heemtuin weer langzamerhand tot bloei. IVN-afdeling de Grutto hoopt er op vrijdagavond 23 april een rondleiding met een proeverij te kunnen organiseren. Zie daarvoor verder www.ivn.nl/afdeling/de-grutto-wijhe-olst. Groepen (op dit moment maximaal vier personen) kunnen ook rondleidingen op maat aanvragen. Voor meer informatie bel naar Annet van der Veen, tel. 0570-523937 of mail naar heemtuin@ivn-wijhe-olst.nl.

Lees ook

Alleen materiële schade bij botsing op Almelosestraat

RAALTE – Vanmiddag zijn twee auto’s op elkaar gebotst op de Almelosestraat in Raalte. Een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.