Veermans Hof IJsselflora weer geopend

WIJHE – Dit jaar bestaat heemtuin Veermans Hof IJsselflora in Wijhe 50 jaar. De tuin aan de Bongerd is weer elke dag geopend. Wandelaars zijn welkom. Door de lentezon komt de heemtuin weer langzamerhand tot bloei. IVN-afdeling de Grutto hoopt er op vrijdagavond 23 april een rondleiding met een proeverij te kunnen organiseren. Zie daarvoor verder staging2.ivn.nl/afdeling/de-grutto-wijhe-olst. Groepen (op dit moment maximaal vier personen) kunnen ook rondleidingen op maat aanvragen. Voor meer informatie bel naar Annet van der Veen, tel. 0570-523937 of mail naar heemtuin@ivn-wijhe-olst.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.