Home / Sallandcentraal / Uitbreiding Brugstede stap dichterbij

Uitbreiding Brugstede stap dichterbij

DALFSEN/LEMELERVELD – Vechtdal Wonen, ZGR en de gemeente Dalfsen hebben plannen gemaakt om woonzorglocatie ZGR Brugstede in Lemelerveld uit te breiden. Al sinds de start van het zorgcomplex is er, om te voldoen aan de groeiende zorgvraag, gesproken en nagedacht over een uitbreiding. Het college van B&W van Dalfsen is inmiddels in principe akkoord met een wijziging van het bestemmingsplan van wonen naar zorg. Nu kunnen de plannen verder uitgewerkt worden. De uitbreiding van ZGR Brugstede staat echter nog in haar kinderschoenen. Komend jaar zal dan ook in het teken staan van de uitwerking van het ontwerp en het vaststellen van de planning

Lees ook

Carolien Jonkman: Luisteren

Steeds meer mensen luisteren naar zichzelf en zijn zich bewust van wat er in hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.