Uitbreiding Brugstede stap dichterbij

DALFSEN/LEMELERVELD – Vechtdal Wonen, ZGR en de gemeente Dalfsen hebben plannen gemaakt om woonzorglocatie ZGR Brugstede in Lemelerveld uit te breiden. Al sinds de start van het zorgcomplex is er, om te voldoen aan de groeiende zorgvraag, gesproken en nagedacht over een uitbreiding. Het college van B&W van Dalfsen is inmiddels in principe akkoord met een wijziging van het bestemmingsplan van wonen naar zorg. Nu kunnen de plannen verder uitgewerkt worden. De uitbreiding van ZGR Brugstede staat echter nog in haar kinderschoenen. Komend jaar zal dan ook in het teken staan van de uitwerking van het ontwerp en het vaststellen van de planning

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.