Home / Sallandcentraal / Twee woningen zwaar beschadigd bij brand in Raalte
.

Twee woningen zwaar beschadigd bij brand in Raalte

RAALTE – Bij een brand aan de Johan van Twickelostraat in Raalte zijn vanmiddag twee woningen zwaar beschadigd geraakt. Volgens RTV Oost zijn de beide woningen onbewoonbaar. De brand ontstond buiten aan de achterkant van een van de huizen. De rook was tot in de wijde omtrek te zien. Volgens RTV Oost hoorden getuigen een knal voordat de brand ontstond. De oorzaak van de brand is nog onbekend. Twee personen hadden rook ingeademd. Na onderzoek moest een van een hen ter observatie naar het ziekenhuis.

Lees ook

Nieuwe site in teken van het Nedersaksisch

DOETINCHEM – Vorige week dinsdag is de website www.nedersaksisch.com online gekomen. De site is een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.